Campionate

VIDEO Război pe străzile Madridului » Un fan al lui Deportivo a murit, după ce a fost bătut violent şi aruncat în rîu!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 November 2014

Momente incredibile în Spania înainte de startul partidei dintre Atletico Madrid şi Deportivo La Coruna. Un fan al oaspeţilor este în moarte clinică, după ce a fost aruncat în rîul Manzanares.

În jurul orei 10:00, în preajma stadionului ”Vicente Calderon” a izbucnit o altercaţie între ultraşii madrileni şi fanii lui Deportivo, anunţă Marca. Nu mai puţin de 13 suporteri au fost răniţi, dintre care trei au fost înjunghiaţi, în timp ce ceilalţi s-au ales cu traume craniene şi fracturi. Un susţinător al oaspeţilor a ajuns la spital în stare gravă şi este în moarte clinică, după ce a fost bătut, înjunghiat şi aruncat în rîul Manzanares, aflat în imediata vecinătate a arenei. A fost scos din apă de pompieri. (VIDEO)

Click aici pentru VIDEO cu bătăile de stradă!

Conform As, fanul se află în acest moment în stare critică. A fost resuscitat înainte de a ajunge la spitalul San Carlos, după ce a s-a ales cu fracturi la nivelul craniului şi hipotermie. În jurul orei 13:30 (ora României), medicii îi făceau masaj cardiac şi încercau să îi ridice temperatura corpului. Marca anunţă că aproape de ora 15:00, suporterul lui Deportivo a decedat la spital.

Doi ultraşi au fost reţinuţi deja de poliţie, care a anunţat că alţi 30 de fani violenţi au fost identificaţi.

În ciuda incidentelor din afara stadionului, partida dintre Atletico şi Deportivo a început la ora 13:00, fără întîrziere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.