Tenis

UPDATE S-a decis soarta celui care şi-a agresat fiica pe terenul de tenis din Israel

Foto: Facebook Ioana Andrada Surdeanu

Articol de Roxana Fleşeru, Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un român a ajuns la poliţie pentru că şi-a lovit fiica la un turneu ITF din Israel, relatează un site din Rusia. Fata recunoaşte că episodul a avut loc, dar spune că părintele său a avut un moment de rătăcire şi că merita corecţia.

UPDATE / Lucian Gabriel Surdeanu a avut astăzi dimineaţă înfăţişare la tribunal, unde s-a decis ca acesta să fie eliberat mîine şi să plătească o amendă de 300 de euro, anunţă sportnews.ro. La următoarea abatere, cel care şi-a agresat fiica nu va mai putea evita detenţia.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Lucian Surdeanu a fost reţinut săptămîna trecută de poliţia din Kiryat Shmona pentru că şi-a lovit fiica, după ce acesta a pierdut un meci în sferturile de finală ale turneului ITF din localitate. Daria Krujkova, cea care a învins-o pe Andrada Ioana Surdeanu, 16 ani, cu 6-2, 7-6 (0), a povestit pentru juniortennis.ru ce s-a întîmplat.

"Am jucat cu Ioana şi, după ce meciul s-a încheiat, ea a mai rămas pe teren cu tatăl şi antrenorul său. Eu personal nu am văzut că ar fi lovit-o, dar mi-au spus alţii. Se pare că a lovit-o de mai multe ori peste faţă. Ea ţipa şi apoi a căzut, doctorul a mers imediat la ea pentru că îi curgea sînge din nas. În aceeaşi zi trebuia să jucăm dublu, dar arbitrul ne-a spus că meciul s-a amînat pentru că a venit poliţia şi l-a luat pe tatăl Ioanei. Acolo au mers şi ea, dar şi unul dintre organizatori", a povestit Daria.

Pînă la urma perechea formată din Surdeanu şi Ghioroaie s-a retras. Vineri, Lucian Surdeanu a apărut în faţa unui tribunal, iar judecătorul i-a prelungit reţinerea.

Reacţia Ioanei
La cîteva ore de la apariţia ştirii în România, adolescenta a reacţionat pe Facebook. "Nu am avut faţa plină de sînge, nu a venit nici un medic la faţa locului! Recunosc că m-a lovit o dată. Şi ce? M-a lovit pentru că meritam. Vă spun eu: nici un părinte nu şi-ar dori să nu primească respect după atîtea sacrificii şi eforturi pentru copilul său. Asta am făcut eu, m-am comportat iresponsabil şi tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sînt sigură că l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar ştiu că regretă ce a făcut şi mă iubeşte la fel de mult cît îl iubesc eu!", a scris ea.

Ioana îşi doreşte ca tatăl său să fie eliberat ca să "putem continua această călătorie a tenisului împreună cu suportul întregii familii!"

"Tatăl meu nu este o bestie! Şi dacă ar fi o bestie, v-aţi dori să aveţi toţi un «tată bestie» ca al meu! Dar şi aşa, tata nu este o bestie, este un om extraordinar, un antrenor exemplar şi un om sufletist!" (Ioana Andrada Surdeanu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.