Liga 1

Mascatul roş-albastru! Raul Rusescu a revenit pe teren la o lună de la accidentare » Costel Gâlcă îl pregăteşte pentru Dinamo Kiev

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 decembrie 2014

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, e bucuros după victoria echipei sale cu FC Botoşani, scor 2-0, şi e convins că diferenţa de 7 puncte faţă de CFR Cluj e meritată. 

Tehnicianul roş-albaştrilor e mulţumit de revenirea lui Raul Rusescu, chiar dacă atacantul a jucat doar 10 minute şi a făcut-o cu o mască de protecţie.

"Sîntem bucuroşi că am cîştigat împotriva unui adversar foarte bun. Am controlat meciul în prima repriză, dar apoi cei de la Botoşani au fost mai periculoşi.

Prepeliţă a fost mereu constant, doar că azi a reuşit să dea şi două goluri.

Am vrut să-l introducem pe Rusescu ca să simtă din nou că este fotbalist. Îl vom băga puţin cîte puţin, e important să simtă mingea. Vom decide mai tîrziu cînd va putea juca un meci întreg. Mi-aş dori să intre cu Dinamo Kiev.

Alex Chipciu a fost menajat. Are o contuzie încă de la meciul cu Finlanda, am preferat să-l lăsăm acasă, încă simte dureri.

N-a fost un meci uşor, avem 7 puncte avans pentru că le merităm, dar toţi adversarii se mobilizează cu noi", a spus Costel Gâlcă la LookTV.

Steaua - Dinamo Kiev se joacă pe 11 decembrie pe Arena Naţională, de la ora 22:05.

Clasament grupa J:
1. Dinamo Kiev 12 p
2. Aalborg 9p
3. Steaua 7p
4. Rio Ave 1p

Celălalt meci al grupei: Rio Ave - Aalborg

Pentru a se califica, Steaua ar avea nevoie de ajutorul celor de la Rio Ave, care n-ar trebui să piardă pe teren propriu în faţa lui Aalborg. În caz de egalitate de puncte, campioana României are avantajul meciurilor directe cu Aalborg, impunîndu-se acasă cu 6-0.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.