Cupa Romaniei

Claudiu Niculescu a rămas fără cuvinte: "Cei de la CFR n-au caracter! Nu ştiu ce naiba să mai zic, trăiesc un blestem!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 decembrie 2014

Antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, nu poate să înţeleagă cum echipa sa a pierdut calificarea în semifinale după ce a condus pînă în minutul 60 cu 3-0 pe CFR Cluj, însă ardelenii au revenit şi au cîştigat cu 4-3. 

Tehnicianul argeşenilor acuză faza de la golul de 3-3 al CFR-ului. Vezi aici mai multe detalii

"Retrăiesc un coşmar. Trăiesc un blestem cu CFR. Sînt prea supărat, prea nervos, frustrat. Sînt mai multe cazuri, rămîne să analizez. Nu-mi vine să cred cum o echipă care nu ne-a pus nici o problemă 60 de minute şi pe care o conduci cu 3-0 ne-a eliminat.

Echipa asta e obişnuită cu lipsa de caracter. Am trăit asta la U Cluj. Aşa sînt ei. Sînt supărat şi pe jucătorii mei, ei se cred în Anglia. Doar acolo e fair-play. Nu-mi vine să cred ce s-a întîmplat.

Le-aş zice multe arbitrilor de azi, dar nu ştiu cu ce să încep. Nu ştiu ce naiba să zic. Dacă spun ceva , mă suspendă 7-8 etape. Sînt înalţi, drăguţi, eleganţi frumoşi, atît. Le-a dat penalty-ul ăla uşor care i-a băgat în joc. Am rămas fără cuvinte. E incredibil! Toate mi se întîmplă numai mie.

Ar fi fost o performanţă uriaşă să mergem în semifinale. În actualul format e aproape imposibil ca o echipă din Liga a 2-a să ajungă atît de departe", a spus Claudiu Niculescu la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.