Cupa Romaniei

VIDEO În 2009 nu le-a convenit » Ce spuneau cei de la CFR Cluj cînd au fost victima lipsei de fair-play

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 decembrie 2014

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după 4-3 cu CS Mioveni, însă a treia reuşită a "feroviarilor" a fost una controversată.
În minutul 88, la scorul de 3-2 pentru Mioveni, un jucător argeşean avea nevoie de îngrijiri medicale. Colegii săi au dat mingea intenţionat în aut, iar la reluarea jocului se aşteptau să o primească înapoi. Tade însă a preluat şi a înscris golul egalizator.

Reacţia ardelenilor a fost de-a dreptul surprinzătoare! "Ei au vrut să dea mingea afară, şi nu a ieşit. Vă puteţi uita pe imagini. Era interesul nostru să jucăm mingea, pentru că era a noastră. Pînă la urmă bine că i-am pedepsit", a declarat Ionuţ Rada după meci, ignorînd complet realitatea.

Culmea e că, în 2009, la un meci cu Gloria Bistriţa, CFR Cluj a pierdut două puncte în lupta pentru titlu, după ce adversarii lor au marcat un gol în prelungiri după o faza asemănătoare. Tony se accidentase, iar clujenii au dat mingea în aut. Bistriţenii nu le-au returnat balonul şi au înscris prin Azevedo. (VIDEO)

Acuzat că a simulat, portughezul a răbufnit atunci: "Nu are rost să le răspund bistriţenilor, care am înţeles că m-au acuzat pe mine de lipsă de fair play. Ei nu pot să înţeleagă că am stat cinci luni departe de gazon, eu nu pot să îmi bat joc de fotbal, sînt profesionist! Lipsa de fair play a fost din partea lor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.