Cupa Romaniei

CS Mioveni cere rejucarea meciului cu CFR Cluj » Oficialii clubului acuză şi maniera de arbitraj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 December 2014

Conducerea celor de la CS Mioveni a trimis o scrisoare către Răzvan Burleanu şi cere rejucarea meciului din Cupa României, din cauza golului marcat de CFR, la faza în care clujenii au refuzat să returneze mingea celor de la Mioveni.

"Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întîmplat pe teren în minutul 86, atunci cînd CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair play şi să ne acorde mingea. Considerăm că dumneavoastră puteţi să daţi un exemplu şi să propuneţi celor două echipe rejucarea partidei.

Noi, C.S. Mioveni, sîntem de acord să disputăm meciul oricînd, la orice oră şi la orice zi, fie că ea este de Crăciun, Revelion sau Paşte. Ştim că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru.

Maniera tendenţioasă în care arbitrul Dragoş Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv, dar şi un penalty gratuit dat oaspeţilor ne face să cerem recuzarea lui. Vom înainta şi către CCA un memoriu în acest sens. Ţinînd cont de faptul că a fost vicierea vădită, cu intenţie, a rezultatului final sîntem convinşi că veţi analiza cele prezentate de noi", se arată în scrisoarea trimisă de preşedintele executiv al CS Mioveni, Constantin Stancu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.