Cupa Romaniei

Decizie importantă luată de Costel Gâlcă! Va menaja 4 jucători de bază împotriva lui CS U Craiova » Echipa probabilă a Stelei în meciul de mîine

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 December 2014

Costel Gâlcă a decis să menajeze cîţiva jucători de bază în meciul din sferturile de finală ale Cupei României, în care Steaua va întîni CS U Craiova, joi, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Antrenorul Stelei i-a lăsat acasă pe Cristi Tănase (contractură), Claudiu Keşeru (oboseală avansată), Fernando Varela (probleme la gleznă) şi Lucian Filip (probleme la piciorul stîng), fotbalişti care în ultimele luni au jucat foarte multe meciuri atît pentru echipa de club, cît şi pentru naţională, exceptîndu-l pe ultimul.

Singurul atacant pe care Gâlcă îl va avea în lot este Raul Rusescu. Acesta nu este refăcut complet după accidentarea de la Tîrgu Mureş şi e greu de crezut că poate juca mai mult de 15-20 de minute.

Cel mai probabil, Steaua va ataca aşa la Craiova cum a făcut-o şi pe finalul perioadei lui Reghecampf în Ghencea, cu Alex Chipciu în postura de vîrf "fals". Abenţele celor 4 jucători au fost confirmate şi de Valeriu Argăseală în direct la LookTV.

Echipa probabilă a Stelei cu CS U Craiova:
Arlauskis - Luchin, Szukala, Papp, Latovlevici - L. Sînmărtean, Prepelita - Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu - Chipciu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.