Cupa Romaniei

Unul dintre eroii negativi în victoria lui CFR Cluj nu ţine cont de fair-play: "Discuţia despre rejucare e penibilă"

Clujenii au sfidat fair-play-ul la Mioveni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 decembrie 2014

Thiago Lopes, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, nu consideră că a greşit la meciul cu CS Mioveni, 4-3, în momentul în care a refuzat să le returneze balonul adversarilor, iar echipa sa a egalat.

"Nu regret nimic. Nu mă interesează ce spun oamenii. N-a fost lipsă de fair-play, ci o fază normală de joc. Cei de la Mioveni au tras tot meciul de timp şi voiau să tragă şi la acea fază. În plus, jucătorul lor care a căzut nu mi s-a părut prea accidentat.

După ce Giorgi Chanturia a degajat, cei de la Mioveni trebuiau să joace balonul. Ei au preferat să facă tot antijoc, să lase mingea să se scurgă încet spre portar, iar noi nu mai aveam timp să egalăm. Aş face oricînd la fel", a spus Thiago Lopes, conform Click.

Mijlocaşul s-a pus şi în pielea argeşenilor, însă rămîne la fel de cinic: "N-aş fi supărat. Trebuie să urmăreşti faza tot timpul şi să ai mingea sub control. A fost o greşeală a lor, nu a noastră. E normal să fie supăraţi că au pierdut, dar CFR a fost mai bună, a marcat 4 goluri şi a meritat calificarea. Discuţia despre rejucare mi se pare penibilă".

Citeşte AICI opinia directorului GSP Ovidiu Ioaniţoaia despre ce s-a petrecut la Mioveni - CFR Cluj!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.