Liga 1

Sorin Cârţu se dezice de echipa pe care a antrenat-o şi îl atacă pe Andrei Prepeliţă: "Universitatea lui se bătea la retrogradare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 December 2014

Sorin Cârţu a antrenat-o pe Universitatea Craiova în 3 rînduri: 1988-1993, 1995-1996 şi 2002-2003. "Sorinaccio" ironizează acum formaţia pentru care a jucat şi Andrei Prepeliţă.

Mijlocaşul Stelei l-a enervat pe Cârţu după ce a vorbit despre noua formaţie a Craiovei, CSU, înaintea partidei directe din Cupa României de joi, de la ora 20:30, care va fi în direct pe Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Fostul jucător al Universităţii Craiova a ţinut să sublinieze că actuala echipă a oltenilor nu e una şi aceeaşi cu adevărata formaţie a Craiovei.

“Nu am înţeles de ce a atacat Prepeliţă identitatea Craiovei. Nu ar fi trebuit să o facă. El a fost la o Universitate la care nu prea avea de ce să se laude că a jucat. Ei se băteau la retrogradare cu echipa aceea.

Poate noi am putea să ne mîndrim că am jucat la Universitatea Craiova, cei care am jucat în cupele europene şi am obţinut trofee", a spus Cârţu la Look tv.

"Nu e un meci special (n.r. cel din Cupa României cu CSU Craiova). Eu am jucat la FC Universitatea Craiova, acum jucăm cu FCU... CSU, pardon. Şi ei au un parcurs foarte bun, va fi un meci greu, dar sperăm să ne calificăm", a spus Prepeliţă la Dolcesport.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.