Liga 1

Gică Hagi regretă dezinteresul Stelei pentru talentul descoperit în 2007: ”Păcat că n-au crezut, mă mai pricep din cînd în cînd”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 December 2014

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre explozia lui Eric Bicfalvi, golgeterul la zi al campionatului din Ucraina, jucător pe care l-a promovat la prima echipă a Stelei în 2007.

Bicfalvi a împlinit 26 de ani şi e aproape de un transfer la Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, după ce a marcat 9 goluri în actualul sezon pentru Volin Luţk, fiind liderul clasamentului golgeterilor.

"Mă mai pricep aşa din cînd în cînd . Am crezut şi cred în el pentru că este un jucător competitiv. Este un băiat extraordinar, care respectă fotbalul, e inteligent şi mai devreme sau mai tîrziu era greu să nu îi iasă. Păcat că la Steaua nu au crezut aşa cum trebuie în el.

Era foarte tînăr, avea nevoie de un sprijin mic acolo. Cred că şi în momentul de faţă este unul dintre cei mai compleţi mijlocaşi români. E bun pe ambele faze, e puternic şi fără minge, recuperează, ştie şi cu mingea, marchează şi goluri din cînd în cînd... Eu zic că echipa naţională cîştigă un jucător. El a fost la naţionala de tineret, nu ştiu de ce a dispărut după aceea", a spus Gică Hagi.

În ultima lună, Bicfalvi a fost convocat şi la echipa naţională a României, unde a debutat în amicalul cu Danemarca. Mijlocaşul a fost la un pas să evolueze pentru Ungaria la începutul anului, însă nu a primit acordul FIFA.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.