Cupa Romaniei

Oficialii celor de la CS U Craiova atacă arbitrajul: "Tudor s-a calificat în semifinale! Şi-a bătut joc de toată Craiova"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 decembrie 2014

Pavel Badea şi Gică Craioveanu sînt nemulţumiţi după înfrîngerea cu Steaua, o-1, şi critică decizia lui Alexandru Tudor de a acorda penalty la contactul dintre Rîpă şi Bălgrădean.

"Steaua a jucat mai bine în această seară, dar diferenţa a făcut-o greşeala de arbitraj. Mingea ieşea afară şi nu avea cum sa fie pericol pentru poartă. Alexandru Tudor a greşit, nu trebuia să dea penalty.

Poate Steaua ar fi cîştigat, dar trebuia să o facă fără acel penalty. În seara asta Tudor s-a calificat în semifinale. Bravo lui! El a creat o stare de tensiune. Şi arbitrul de tuşă a greşit, pentru că am înţeles că el i-a sesizat penalty-ul lui Tudor", a declarat Pavel Badea la DolceSport.

"Alexandru Tudor şi-a bătut joc de un oraş întreg. Să dai acest penalty este penibil. În tribune au fost 20.000 de oameni care au venit cu iluzii, echipa a jucat  foarte bine, dar Tudor a decis meciul cu un penalty inventat. Este o decizie urîtă şi ireală, o eroare flagrantă.

Nu poţi să dai acest penalty. Sînt indignat şi îmi vine să plîng. Nu am fost inferiori Stelei. Am jucat foarte bine. Este o seară foarte tristă pentru mine. Alexandru Tudor a rîs de Oblemenco, de Balaci, de Cârţu şi de Săndoi", a declarat Gică Craioveanu la acelaşi post tv.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.