Liga 1

Dinamo, din ce în ce mai aproape de un nou conducător: "Ne-am certat ca doi cocoşi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 decembrie 2014

Gazeta a anunţat în ziarul de joi că Daniel Stanciu poate veni ca şef al executivului dinamovist, în locul lui Constantin Anghelache, sau chiar colaborator cu acesta la transferuri, dintr-o poziţie oficială. 

Surse autorizate dau ca sigur “transferul” la finele lunii. Între timp, Stanciu a intrat în conflict cu cei de la ASA după eliminarea din sferturile Cupei României, 0-1 cu Petrolul. Director general al clubului mureşean, acesta l-a dat afară pe adjunctul Iosif Biro, după ce s-a certat la cuţite cu fostul arbitru.

”Ne-am certat ca doi cocoşi.  Am crezut că putem lucra împreună, dar avem opinii diferite despre fotbal. Nu-i port ranchiună lui Daniel, dacă mă salută îi întind mâna. Am plecat de la echipă ca să nu mai existe probleme. El a construit echipa”, a declarat Biro pentru sportnews.ro.

Şi Stanciu a comentat, nervos, pentru aceeaşi sursă: ”M-am săturat de bîrfele din fotbalul românesc. Am încetat colaborarea cu Biro pentru că nu era pe aceeaşi lungime de undă. Îmi pare rău de el, dar vreau mai mult de la oamenii cu care lucrez. Ne-am certat, dar nu ne-am bătut. Nici măcar nu l-am înjurat. Voi avea miercuri o discuţie cu responsabilii de la ASA, să văd ce intenţii sînt”.

Dacă mutarea sa la Dinamo se va realiza, Stanciu ar putea veni în Ştefan cel Mare cu un antrenor nou, fostul "cîine" Dan Alexa, acum la ACS Poli Timişoara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.