Liga 1

VIDEO Mengoooooool! U Cluj a făcut spectacol cu Ceahlăul, 6-0, după un meci de excepţie al camerunezului

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ardelenii au zdrobit Ceahlăul în deplasare, după o evoluţie incredibilă a lui Justin Mengolo, care a scos un penalty, un cartonaş roşu şi a marcat de trei ori


Printre cereri de demisie din tribune şi valuri de nemulţumire, dar şi promisiuni de mai bine din partea lui Ogăraru, U Cluj a vizitat cea mai ieşită din formă echipă din Liga 1. După 25 de minute de atacuri ale celor de la U, a venit şi ruperea echilibrului. Portarul Calancea a faultat într-o fază de unu la unu cu Mengolo, a fost eliminat, iar înlocuitorul Jovici a fost învins pentru prima dată de Lemnaru din penalty. Sîrbul din poarta Ceahlăului habar n-avea ce îl aşteaptă. Au mai urmat două goluri înainte de pauză: Mengolo cu două reuşite de excepţie.

Click aici pentru VIDEO!

Era culmea ca vîrful african, după un penalty scos şi două goluri, să se potolească. A mai marcat o dată cu jumătate de oră înainte de final. Probabil că pe camerunezul de 21 de ani l-au apucat durerile de spate, după ce şi-a cărat echipa timp de o oră, fiind de fiecare dată ori originea golurilor, ori la capătul acestora. Dar nou-intratul Kovacs şi-a făcut imediat simţită prezenţa şi a scos un penalty la cîteva minute după ce a fost trimis în teren. Lemnaru a mai transformat o dată. Coşmarul s-a terminat în minutul 81, dar nu oricum. Gorea a reuşit să îşi devieze în poartă un şut al lui Raul Costin.

Ogăraru are dreptate. Echipa sa a avut nevoie de timp. După o calificare în Cupă şi o victorie cu 6-0, probabil n-ar trebui să căutăm doar scuze în declaraţiile antrenorilor.


"Sîntem fericiţi, aveam foarte mare nevoie de o victorie. Important este şi jocul. Am avut foarte multă încredere în Mengolo şi sînt impresionat că a marcat un hattrick, dar şi că Lemnaru a marcat de două ori"
George Ogăraru, antrenor U Cluj

"Este cel mai ruşinos scor din istorie. Am avut jucători tineri, dar le lipseşte experienţa. A contat foarte mult faptul că am avut absenţe, dar scorul este dezastruos"
Costel Ilie, antrenor secund Ceahlăul


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.