Liga 1

Dezvăluiri uluitoare despre stadionul "Ion Oblemenco": "Nu a fost ultimul meci pe această arenă. Totul a fost doar o cacealma"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 decembrie 2014

CSU Craiova şi Steaua s-au întîlnit aseară într-un meci din Cupa României, scor 0-1, partidă care a fost promovată sub ideea că va fi ultima pe stadionul "Ion Oblemenco".

Adrian Mititelu a dezvăluit că acesta n-a fost ultimul meci găzduit de arena din Oltenia şi spune că totul a fost doar o "cacealma".

"Nu e adevărat, nu a fost ultimul meci pe Oblemenco. E o cacealma. Nu a fost ultimul meci. Nu se va demola nici un stadion. A fost o motivaţie pentru a crea această imagine că a doua echipă din Craiova a fost asimilată. A fost o cacealma a celor de la CSU să aducă mai mulţi oameni la stadion.

Nu se va dărîma în perioada imediat următoare. Părerea mea e că se va termina şi următorul campionat pe Oblemenco. Am o informaţie că nu există la acest moment nici o sumă disponibilă prevăzută în buget pentru noul stadion”, a spus Mititelu la Digi Sport Special.

Gică Craioveanu, unul dintre susţinătorii celor de la CSU Craiova, îl confirmă pe Mititelu: "Am auzit şi eu varianta asta. Sînt şanse 50-50 ca stadionul să fie dărîmat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.