Liga 1

VIDEO şi FOTO Fără nume, dar cu puncte » Steaua a învins-o greu pe CSMS Iaşi, scor 1-0, şi îşi continuă lupta către titlul 26

+31 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 decembrie 2014

Steaua a învins-o pe CSMS Iaşi cu 1-0 într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii 1, deşi roş-albaştrii au avut mai multe ocazii bune de a înscrie.
Prima mare ocazie a venit în minutul 1, cînd Adi Popa a trimis în transversală (VIDEO). După 6 minute de joc, Chipciu a şutat de la 12 metri, dar portarul Grahovac a respins spectaculos în lateral (VIDEO). După primul sfert de oră a apărut şi ocazia lui Tănase, care a şutat de la 30 de metri, însă mingea s-a dus puţin pe lîngă poartă.

Partea a doua a debutat tot cu Steaua în atac, iar Chipciu n-a nimerit spaţiul porţii din 10 metri. Cu 6 minute înainte de final, acelaşi Chipciu s-a precipitat în faţa lui Grahovac şi a tras cu piciorul stîng, însă mult pe lîngă buturile celor de la Iaşi (VIDEO).

Golul a venit în minutul 94, cînd Szukala a profitat de o greşeală a apărării moldovenilor şi a înscris cu capul (VIDEO). La aceeaşi fază portarul Grahovac a primit cel de-al doilea "galben", după ce l-a faultat pe fundaşul Stelei. În ultimul minut de joc şi Prepeliţă a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi a plecat mai devreme la cabine. Nu va juca în ultimul meci al anului, tot cu Iaşiul, în Cupa Ligii.

Vezi liveTEXT desfăşurarea meciului!

Steaua: Arlauskis - Luchin, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Sînmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru
Rezerve: Cojocaru, Rîpă, Latovlevici, Breeveld, Neagu, Stanciu, Rusescu

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Plămadă, Munteanu, Bădic - Ciucur, Mihalache, Olah, Bosoi - Bole, Dobre
Rezerve: Caparco, Moisi, Novac, Vişa, Crengăniş, Mitici, Călugăru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.