Liga 1

VIDEO şi FOTO Steaua fără nume » Gest fără precedent: oficialii roş-albaştrilor au scos numele "Steaua" şi sigla de pe panouri şi tabelă înainte de meciul cu CSMS Iaşi

+15 Foto
Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 decembrie 2014

Oficialii Stelei au recurs la un gest fără precedent, cel puţin pentru fotbalul românesc. După ce Gigi Becali a pierdut marca Steaua, conducerea a acoperit tot ceea ce poartă numele "Steaua" de la stadionul din Ghencea şi de pe echipament.
În sala de conferinţe, dar şi peste tot prin interiorul stadionului Ghencea pe unde apare numele "Steaua" s-a acoperit cuvîntul cu o bandă adezivă, anunţă Dolcesport. Chiar şi pe tabela de marcaj, unde ar trebui să fie emblema şi numele Stelei, aceasta a dispărut. În locul acesteia, pe tabelă este un chenar gol cu "gazde" sub el. Vezi VIDEO cu imaginile incredibile!

Jucătorii au intrat pe teren cu sigla acoperită pe tricouri şi şorturi. Inclusiv numele clubului de pe spatele echipamentului de încălzire a fost acoperit!

Crainicul stadionului a folosit în loc de Steaua "formaţia campioană", iar galeria, reprezentată de cei aproximativ 300 de fani de la peluză, a afişat un banner cu mesajul: "Istoria trăieşte prin noi" şi a scandat "România" şi "Steaua sîntem noi".





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.