Liga 1

VIDEO Killer, predă-te! Gabi Mureşan a arătat că ştie şi fotbal în ultimul succes al lui ASA Tg. Mureş, 2-0 cu Oţelul

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mureşan dă şi gol, nu doar rupe oase. Fotbalistul lui ASA a înlocuit imaginea duelului horror cu Rusescu cu un gol marcat Oţelului


Gabi Mureşan a răspuns pe teren criticilor venite la adresa lui după suspendarea primită în meciul cu Steaua şi a contribuit decisiv la victoria echipei sale la Galaţi. Mijlocaşul a fost primit cu ostilitate de suporterii veniţi la meci, aşa cum e primit pe toate stadioanele din momentul incidentului cu Rusescu, aceştia ajungînd chiar să arunce cu bulgări de zăpadă în el! Mureşan e "executat" şi ieri un adversar, pe portarul Hotoboc, dar de această dată nu cu cotul, ci cu latul, din pasa lui Henrique.


VEZI AICI GOLURILE!


ASA a luat toate punctele şi continuă să viseze la Europa. Oţelul dăduse semne de reviriment, dar s-a scufundat înapoi în locurile de "B".

"Sper să uite lumea de povestea cu Mureşan după Sărbători pentru că este un jucător foarte bun, e păcat să fie tratat astfel"
Cristian Pustai, antrenor ASA Tg. Mureş

"Recunosc, ASA a fost peste noi în această seară. Mureşan este un jucător bun, agresiv, dar astăzi a jucat corect şi a făcut totul pentru ca echipa sa să cîştige"
Tibor Selymes, antrenor Oţelul






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.