Liga 1

FOTO Echipa-fantomă! Litigiul pierdut cu Armata a produs un scenariu absurd în Ghencea, o autocenzură nemaiîntîlnită

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Numele Steaua şi emblema au dispărut de pe tricouri, de pe tabelă şi de pe reclame! Crainicul a ”ascuns” şi el denumirea, cu formulele ”echipa noastră”, ”campioana” şi ”gazdele”


Steaua nu mai e numai una! Ar fi două, din moment ce Ministerul Apărării a cîştigat în justiţie exclusivitatea asupra utilizării emblemei pe care echipa de fotbal a utilizat-o în ultimii ani. În realitate, Steaua nu sînt două, nu mai e nici una! Hotărîrea ÎCCJ a transformat Ghencea într-un decor pentru o piesă de teatru exagerată. Pe foaia de meci, o singură emblemă, o singură denumire: CSMS Iaşi. Cealaltă formaţie a fost doar o înşiruire de nume de fotbalişti.

Pe tabelă, meciul a fost "Gazde-Iaşi". Crainicul s-a autocenzurat şi el, a înlocuit Steaua cu "campioana, gazdele, echipa noastră". Emblemele de pe tricouri şi de pe bluzele folosite la încălzire au fost acoperite cu leucoplast. Pierderea "identităţii" a afectat şi parteneriatele cu sponsorii. Numele clubului şi însemnele au fost "anulate" şi de pe bannerele publicitare de pe marginea terenului. O situaţie nemaiîntîlnită vreodată, un meci al unei echipe care şi-a pierdut numele.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.