Liga 1

VIDEO Steaua ascunsă după leucoplast » Lukasz Szukala a adus un 1-0 tîrziu cu CSMS Iaşi, însă jocul Stelei a scîrţîit din nou

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 08 decembrie 2014

În westernul "The Good, The Bad and The Ugly", protagoniştii intră, fără să vrea, în Războiul Civil American, unde lupta se dă între nordiştii îmbrăcaţi în albastru şi sudiştii cu haine gri.
Încearcă să se alieze cu ultimii, convinşi, după coloritul hainelor, văzut din depărtare, că vor negocia cu tabăra potrivită. Cînd se apropie, încurcătură: uniformele grupului erau albastre, însă acoperite de praf!

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Situaţia se repetă-n Ghencea: e o pulbere murdară depusă şi pe numele şi sigla Stelei, care nu se văd într-o seară umedă de decembrie. Camuflajul e galben, stadionul e al Armatei, însă nu mai putem vorbi de "militari".

Bară, ocazie şi nimic
Fără identitate, Steaua cu scoci pe stele începe cu bară în minutul 1, Adi Popa, şi minge respinsă de pe linie de Bădic în aceeaşi fază. Apoi, ocazie Keşeru. Şi-atît în prima repriză.

Repriza secundă trece şi mai lin, iar totul se joacă, la fel de debusolant, în prelungiri. Căci banderola de pe braţul lui Tănase e doar o altă bucată de bandă adezivă, aplicată greşit, iar Chipciu, Sînmărtean sau Nicuşor Stanciu par veniţi la castingul filmului Casper, fantoma prietenoasă. Cînd nimeni nu se mai aşteaptă, în minutul 90+4, Szukala, urcat în atac, profită de o greşeală imensă a lui Lucian Munteanu şi trimite cu capul peste Grahovac, care ratează mingea şi-l face groggy. Echipa gazdă învinge, însă perspectiva meciului cu Dinamo Kiev e ascunsă, şi ea, după leucoplast.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.