Superreportaje

De pe nocturnă şi de pe tabelă se vede cel mai bine! » Cum se trăia un meci pe "Central". Fotografii care-ţi lasă un nod în gît

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 December 2014

Gazeta reconstituie azi istoria fostului Central, iar poveştile memorabile sînt însoţite de imagini emoţionante, unice în peisajul fotbalului românesc.

Olteanul, fire inventivă, s-a adaptat mereu cînd stadionul s-a umplut pînă la refuz. Aşa s-au născut imagini precum cea din 2002, de la celebrul Universitatea - Steaua 3-1, cu oamenii cocoţaţi pe stîlpii nocturnei, fotografie care acoperă coperta de azi a Gazetei.

O altă imagine fabuloasă a fost surprinsă într-un meci cu cealaltă mare rivală a alb-albaştrilor, Dinamo, la începutul anilor '70 (foto galerie). "Olteni cu căciuli şi şube căţăraţi pe tabela de marcaj, unul dintre acele meciuri în care se dormea pe lîngă stadion, iar în gara din Craiova trenurile aduceau puhoiul de oameni cu scările vagoanelor scandînd şi ele Ştiin-ţa, Ştiin-ţa!", notează Daniel Nanu în paginile ziarului.


Episoade incredibile de la meciurile de pe fostul Central, interviul cu Sorin Cîrţu şi poveştile spectaculoase spuse de Ilie Balaci le poţi savura EXCLUSIV în ediţia tipărită sau pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul e încărcat în fiecare zi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.