Handbal

FOTO Egal dramatic » România remizează cu Danemarca, 29-29, după ce a condus aproape tot meciul

+19 Foto
Foto: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 decembrie 2014

Fetele lui Gheorghe Tadici au trecut peste eşecul cu Norvegia, 19-27, şi au făcut o partidă excelentă cu Danemarca, insă au obţinut doar un egal, scor 29-29.

România a început tare partida, distanţîndu-se din start la patru goluri. Danezele au revenit treptat, însă avantajul s-a menţinut la finalul primei reprize. În minutul 51 însă, danezele au trecut pentru prima dată la conducerea jocului.

Tadici a gestionat bine momentul dificil prin care trecea echipa, iar România s-a repliat şi a revenit din nou în control. Cu un minut înainte de final, fetele noastre aveau un gol avantaj, însă au pierdut balonul, iar danezele au obţinut remiza nesperată în ultimele secunde.

România păstrează în continuare şanse la calificarea în grupele principale, avînd nevoie de un succes cu Ucraina pentru a trece mai departe. Calificarea în semifinale va fi greu de obţinut, ”tricolorele” urmînd să intre în faza următoare cu numai un punct, cucerit în duelurile cu Danemarca şi Norvegia, echipele care, cel mai probabil, vor merge în grupele principale.

Clasament
1. Danemarca 61-52 3p
2. Norvegia 27-19 2p
3. România 48-56 1p
4. Ucraina 23-32 0p
*se califică primele trei clasate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.