Handbal

Corespondenţă din Ungaria » Cristina Neagu rămîne optimistă după remiza cu Danemarca: "Contează că am făcut un meci bun!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristina Neagu a marcat aseară 10 goluri contra nordicelor, chiar dacă în multe situaţii a fost ţinută om la om. Jucătoare cu experienţă, Neagu a marcat şi ultimele trei goluri ale României.

"Ne pare rău că am pierdut un punct. Faptul că noi sîntem triste, iar danezele se bucură pentru acest rezultat spune totul pentru cum au decurs lucrurile în teren. Dar nu mai putem schimba nimic acum, contează doar că am făcut un meci mult mai bun", a declarat Neagu.

Interul stînga rămîne optimist. "Ăsta e handbalul, nu avem ce face, trebuie să privim înainte, la meciul cu Ucraina, important e că am demonstrat o altă faţă a echipei României, ce s-a întîmplat duminică a fost o zi neagră pentru noi şi am ştiut să trecem peste. Trebuie să luăm lucrurile bune şi să mergem mai departe, să cîştigăm împotriva Ucrainei", a punctat cea care în 2010 a primit titlul de jucătoarea anului în lume.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.