Liga 1

Florin Răducioiu îi desfiinţează pe dinamovişti: ”Îl aduci pe Ionel Dănciulescu antrenor? E posibil să ajungă la retrogradare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 December 2014

Florin Răducioiu, fostul atacant al lui Dinamo, i-a criticat în termeni duri pe oficialii clubului din ”Ştefan cel Mare”, după ce l-au înlocuit pe Flavius Stoican cu  Ionel Dănciulescu.

”Am impresia că este o mare confuzie în acel club. Nu este nici o strategie clară acolo. Faptul că schimbi un antrenor, cum este Flavius Stoican, şi-l aduci pe Ionel Dănciulescu, de altfel tot respectul pentru el, atunci asta este o confuzie.

Îmi permit să-i spun lui Dănciulescu, să nu se supere pe mine, că nu trebuia să fie acolo. Nu are nici şcoala de antrenori, nu are pregătire, nu înseamnă că dacă ai fost mare fotbalist poţi fi şi mare antrenor”, a spus Florin Răducioiu la DigiSport.

Fostul internaţional a vorbit despre rezultatele slabe ale echipei după plecarea lui Stoican: ”Locul opt ocupat de Dinamo este dezamăgitor. Plus că, acum două luni, cînd a plecat Stoican, erau pe 4. În aceste condiţii, este posibil ca Dinamo să ajungă la retrogradare. Cu două eşecuri şi un egal ajungi imediat în zona nisipurilor mişcătoare. Nu ştiu unde se îndreaptă Dinamo, dar e clar că s-au făcut şi se fac greşeli în continuare”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.