Diverse

Principalul acţionar de la CS U Craiova a mai primit o lovitură! E implicat şi în "Dosarul Retrocedărilor" » Dezvăluiri incredibile ale unui martor aflat sub control juridiciar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 decembrie 2014

Adrian Andrici are tot mai multe probleme cu legea. Principalul acţionar de la CS U Craiova lasă luptele din fotbal pentru unele cu justiţia.

Numele principalului acţionar al lui CS U Craiova apare în dosarul Alinei Bica, procurarea şefă a DIICOT, dar şi în cel din "Dosarul Retrocedărilor", lîngă cele ale lui Gheorghe Stelian sau Dorin Cocoş.

Gheorghe Stelian, principalul beneficiar al retrocedării record care a răvăşit clasa politică, a recunoscut, în faţa anchetatorilor, că a plătit atît evaluatorul pentru urgentarea lucrării, cît şi pe Dorin Cocoş, pentru ajutorul dat la ANRP. 
Sumele oferite celor doi au ordine de mărime diferite, în funcţie de importanţa şi de implicarea fiecăruia în afacere, se arată în emisunea "Ediţie Specială" de la România TV.

"Alin Cocoş mi l-a prezentat pe Gheorghe Gabriel ca pe o cunoştinţă a lui. Gheorghe Gabriel mi l-a prezentat pe Adrian Andrici ca persoană interesată să cumpere şi ea. Gheorghe Gabriel şi Adrian Andrici mi-au spus, ulterior, că au şi o a treia persoană interesată, Valentin Vişoiu, persoană pe care o ştiam (...) Bănuiesc că, din moment ce Alin Cocoş mi i-a prezentat pe cei trei, care mi-au plătit o sumă considerabilă de bani, i-a asigurat că despăgubirile vor fi acordate", susţine Stelian Gheorghe conform sursei citate.

Stelian Gheorghe este la această oră martor aflat sub control judiciar în dosarul penal al retrocedărilor. El are cîteva zeci de terenuri sechestrate şi conturile blocate la cererea DNA. Valentin Vişoiu, Gheorghe Gabriel şi Adrian Andrici sînt tot martori în acest dosar, nu au sechestre instituite pe conturile bancare, dar sînt cercetaţi în paralel şi de DIICOT pentru spălare de bani în aceeaşi tranzacţie.

Sursa: Româniatv.net

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.