Liga 1

EXCLUSIV Interviu plin de "perle" cu Dumitru Dragomir » De ce l-a trădat Adrian Porumboiu şi care e cel mai mare conducător din fotbalul românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 decembrie 2014

Dumitru Dragomir a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre actualul contract de drepturi TV şi a comentat întîlnirea cuplului Gino Iorgulescu - Arpad Paszkany cu premierul Ponta în Dubai. 

Fostul şef de la LPF a vorbit şi despre inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" şi cum a decurs ultima întîlnire cu Jean Pădureanu.

"Am fost săptămîna trecută la Jean Pădureanu. N-am putut să-l ridic din cărucior şi să-l pun pe un scaun în faţa mea. N-am putut, nu-l ţineau picioarele.

E lucid! I-am dus un pachet şi o să-i mai duc. Îmi pare rău de toţi! Îmi pare rău de Giovanni, de Neţoiu, de Borcea. Borcea a fost cel mai mare conducător pe care l-a avut ţara asta.

Îmi pare rău şi de Gigi Becali, de Gică Popescu. Ăsta chiar e nevinovat, a dat banii înapoi", a spus Dumitru Dragomir pentru Gazeta Sporturilor, explicînd şi de ce l-a trădat Porumboiu la alegerile pentru şefia LPF: "Mi-a spus după că n-a avut încotro, a fost constrîns".

Citeşte integral interviul cu Dragomir în ediţia tipărită sau digitală a Gazetei Sporturilor!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.