Liga 1

Acum vrea la Dinamo! Unul dintre antrenorii doriţi în Ştefan cel Mare şi-a schimbat opţiunea: ”Să vină telefonul”

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu Niculescu, 38 de ani, ar acum accepta oferta ”cîinilor”, după ce iniţial a declinat propunerea roş-albilor după «divorţul» de Flavius Stoican.

Luna trecută, după victoria contra "cîinilor" în Cupa României, 1-0 cu CS Mioveni, cînd era şi pe lista Petrolului, Claudiu Niculescu declina propunerea venită din partea lui Ionuţ Negoiţă de a prelua "haita" care tocmai ce se despărţise de Flavius Stoican.

Surse din fotbal spun că părţile nu s-au înţeles în privinţa detaliilor financiare. De curînd, avînd în vedere că nu se ştie dacă argeşenii vor mai continua în liga secundă, după scandalul cu CFR Cluj (3-4), din Cupa României, Claudiu Niculescu ar vrea să se întoarcă în Ştefan cel Mare ca antrenor, după ce a devenit un idol ca fotbalist.

"Cine ar fi nebun să zică: «Nu vreau să o antrenez pe Dinamo»? Dar deocamdată discutăm pe speculaţii, mai întîi să vină telefonul şi apoi mai vedem. Pentru un tehnician tînăr nu e puţin lucru să o antreneze pe Dinamo, chiar dacă situaţia este cum este. Ar fi un cîştig şi pentru "cîini" ca Daniel Stanciu să vină la club, este un conducător foarte bun. Mereu am avut cu el o relaţie foarte bună", a comentat Niculescu la Fanatik Show.

6 trofee a cîştigat Claudiu Niculescu cu Dinamo ca jucător: trei campionate, două Cupe şi o Supercupă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.