Cupa Ligii

Putea fi ”cîine”, mîine e duşman » Jucătorul lui "U" care vrea să o răpună pe Dinamo în sferturile Cupei Ligii

Mengolo a atras deja privirile unei grupări din Rusia

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Justin Mengolo, 21 de ani, vrea să pună tunurile pe dinamovişti în Cupa Ligii. În vara lui 2013 semnase cu ”cîinii”, dar afacerea a căzut din cauza unor probleme cu actele.

Justin Mengolo, 21 de ani, a fost adus prima oară în fotbalul românesc de Dinamo. Iar mîine camerunezul este unul dintre inamicii "cîinilor"! În vara lui 2013, cînd roş-albii au susţinut celebrele trialuri de jucători în Ştefan cel Mare, printre cei care au venit să semneze cu clubul a fost şi Mengolo. Antrenorul de atunci, Gigi Mulţescu, l-a plăcut, fotbalistul a trecut testele, aşa că s-a trecut la semnarea actelor.

Africanul urma să aibă 5.000 de euro pe lună, fiindcă el şi agentul său au spus că vine liber de contract. Afacerea s-a rupt după ce Mengolo se înţelesese cu Dinamo. Certificatul internaţional de transfer a fost blocat, întrucît era în litigiu cu fostul său club, Etoile Sportive du Sahel, iar bucureştenii n-au mai stat nici după el, nici după gruparea tunisiană. Tranzacţia a căzut, Mengolo a evoluat sezonul trecut la Omonia, după care, în vara lui 2014, a semnat cu U Cluj.

Ce vrea contra lui Dinamo
Camerunezul a marcat o "triplă" în ultima etapă, contra Ceahlăului (6-0), primele sale reuşite în România. Iar acum vine s-o elimine pe Dinamo din drumul spre potul de 275.000 de euro. "Ne dorim să încheiem anul cu o victorie. Ne-ar face iarna mai frumoasă. Sînt fericit că am marcat de trei ori cu Ceahlăul, mi-aş dori s-o fac şi sîmbătă, însă cel mai important e să joace bine echipa şi să cîştigăm. Dinamo? Viaţa e imprevizibilă. Mă simt foarte bine la U Cluj", a comentat vîrful ardelenilor.

"Dăm de un animal rănit"
George Ogăraru revine ca rival în Ştefan cel Mare. Fost jucător la Steaua, acum antrenor la U Cluj, acesta a comentat vizavi de meciul cu Dinamo: "Întîlnim o echipă rănită în orgoliu, care e ca un animal rănit. Va fi o partidă grea. Nu este o ambiţie personală a mea, este precum un meci contra Stelei sau a celor de la CFR Cluj. Nu este Dinamo cea mai bună formaţie din campionat, dar e puternică".

3 goluri şi o pasă decisivă a bifat Mengolo în 18 meciuri pentru U Cluj în toamnă

"Mi-aduc aminte că am văzut mulţi fotbalişti în vara lui 2013, dar mulţi nici n-au mai ajuns în România, au avut probleme cu viza sau cu alte documente" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul, pentru fanatik.ro)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.