Europa League

Orfani de fani! Steliştii au avut cei mai puţini spectatori în Europa în ultimii 5 ani :O

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

6.000 de stelişti au fost prezenţi aseară pe Arena Naţională, doar meciul cu Twente, disputat în 2009, în Ghencea, la -15 grade Celsius, avînd o audienţă mai mică în ultima perioadă.

Aşteptările sumbre ale Stelei, în privinţa prezenţei publicului aseară pe stadion, au fost confirmate. Doar 6.000 de oameni au venit la cel mai important meci european al roş-albaştrilor din acest sezon, după cel de la Sofia, în returul ratat cu Ludogoreţ.

Ceva mai mult de 10 la sută din capacitatea arenei a fost populată de fanii campioanei în condiţiile în care adversarul era un nume important al continentului, iar vremea de ieri din Bucureşti a fost poate cea mai bună din luna decembrie.

Este recordul negativ de asistenţă în cupele europene în ultimele 5 sezoane. De la acel joc Steaua - Twente 1-1, disputat însă pe un frig cumplit în decembrie 2009, cînd s-au înregistrat la ora de start a jocului, 22:05, nu mai puţin de -15 grade Celsius. Atunci s-au aflat în tribune numai 800 de spectatori, dintre care jumătate au fost suporteri ai grupării olandeze.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.