Europa League

Alex Bourceanu 50! » Bornă importantă atinsă de mijlocaşul Stelei în cupele europene

Bourceanu (în duel cu Iarmolenko) a revenit în Ghencea în septembrie de la Trabzonspor, de unde a fost împrumutat pînă la finalul acestui sezon

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Stelei a atins aseară o bornă importantă în ceea ce priveşte prezenţele în cupele europene.

Alexandru Bourceanu a ajuns la o cifră impresionantă în cariera sa. Stelistul a evoluat aseară în cel de-al 50-lea meci al său pe plan continental. Fostul căpitan al roş-albaştrilor a ajuns la această bornă după ce a bifat 13 jocuri în Europa la Timişoara, două la Trabzon şi 35 la Steaua!

El nu e însă lider la acest capitol în lotul campioanei României. Fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în cupele europene este Iasmin Latovlevici, care a strîns pînă acum în carieră 53 de jocuri. Podiumul este completat de Cristi Tănase, care se află la doar o lungime în spatele lui Bourceanu, meciul de aseară fiind cel de-al 49-lea pentru el.

A înjurat un fan
În minutul 61, în momentul în care a fost înlocuit cu Rusescu, după ce a bătut palma cu colegul său, Bourceanu s-a uitat în tribună şi a înjurat un suporter, care probabil îl contestase. Gestul său a fost surprins de camerele Dolce Sport, mijlocaşului citindu-i-se pe buze mesajul neortodox transmis fanului de la tribuna VIP, cea de deasupra tunelului.

1 gol a marcat Bourceanu în cupele europene. S-a întîmplat pe 23 iulie 2013, cînd Steaua a cîştigat la Skopje, cu Vardar, 2-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.