Handbal

Cristina Neagu prinde aripi după meciul cu Ucraina: "Putem cîştiga cu oricine şi eu cred în asta!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristina Neagu spune că a obosit după jocurile din grupă, dar că îşi va reveni după ziua de pauză. "Mai putem creşte şi trebuie să o facem!".

25 de goluri a marcat Cristina Neagu în primele trei jocuri pentru România, interul stînga fiind de departe golgeterul echipei. Şi ieri, în partea a doua, cînd echipa nu găsea calea spre gol, Neagu a rezolvat în multe situaţii. Ultimele cinci goluri, de altfel, au fost reuşite de către ea!

"Ne bucurăm pentru această victorie în faţa Ucrainei. Nu a fost deloc uşor, dar vom pregăti meciurile din grupa principală încrezătoare că putem face multe victorii", a spus Neagu. Cristina spune că echipa are nevoie de orice jucătoare din lotul de 16: "Nu poţi juca bine mereu, mai prinzi şi zile slabe, important e ca noi să dăm totul pe teren".

Neagu spune că a intervenit şi oboseala. "Acum trebuie să ne refacem fizic. Unele dintre noi am jucat mult, sîntem obosite, dar ne putem reface. Eu, una, cred că avem şanse să cîştigăm cu oricine", a încheiat Neagu.

3 victorii, două egaluri şi o singură înfrîngere e, după meciul de aseară, palmaresul României contra Ucrainei în ultimii 10 ani

"Îi aşteptăm pe suporteri lîngă noi, sîmbătă, la primul meci din grupele principale. Sîntem convinse că vor veni în număr cît mai mare" (Paula Ungureanu)

Gustul amar polonez

Polonia a trimis anul trecut România acasă în "optimile" Campionatului Mondial, cîştigînd în faţa "tricolorelor" cu 31-29 la Novi Sad. România a condus 50 de minute, chiar şi la cinci goluri diferenţă, dar pe final a căzut şi a pierdut.

Polonia a ajuns pînă pe locul 4. Şi la ediţia actuală Polonia a furnizat o mare surpriză ieri, trecînd de Rusia, 29-26. Una dintre cele mai bune jucătoare ale Poloniei, interul Kinga Byzdra, coechipiera Cristinei Neagu la Buducnost, lipseşte însă de la ediţia actuală, fiind accidentată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.