Box

VIDEO "Nu te mai ridica!" :O » Scenariu scandalos: Bute ar fi trebuit să lupte cu un farseur? :X

+1 Foto
sursa foto: o.canada.com/(Dario Ayala/Postmedia News)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 December 2014

Presa canadiană susţine că, la meciul dintre Jean Pascal şi Roberto Bolonti, de pe 6 decembrie, un membru al staff-ului boxerului argentinian i-a strigat acestuia "Nu te mai ridica!", la doar cîteva secunde după ce acesta s-a prăbuşit în ring, după o lovitură de-a adversarului.

Partida dintre Roberto Bolonti şi Jean Pascal s-a terminat fără decizie, pentru că argentinianul, cu care ar fi trebuit să se bată Lucian Bute dacă nu s-ar fi accidentat, a acuzat o lovitură a canadianului dată după fluierul arbitrului.

VIDEO cu momentul

"Nu mă suprinde deloc acest lucru. În 36 de ani de carieră, am văzut multe şi am ştiut că Bolonti nu este rănit atunci cînd a căzut la podea", a spus Russ Anber, antrenorul lui Pascal la acest meci.

"Dacă aş fi în locul celor de la InterBox, aş face tot posibilul pentr a-l urmări pe acest pugilist. Este foarte grav ce a făcut el. A încercat să trişeze şi să cîştige provocînd descalificarea lui Pascal. Este o ruşine!", a adăugat tehnicianul.

Bolonti a plecat înapoi în Argentina şi cu bursa în valoare de aproximativ 15.000 de dolari. InterBox a declarat că intenţionează să ceară daune după această "mascaradă" .

Bolonti s-a simţit jignit de afirmaţiile canadienilor şi s-a apărat pe pagina sa de Facebook: "După accidentarea lui Bute, trebuia să mă bat cu Jean Pascal 12 runde pentru centura de diamant WBC. La sosirea noastră am aflat că nu mai e niciun titlu pus în joc, iar Pascal nici măcar nu-şi făcuse greutatea".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.