Liga 1

Un atacant care a scris istorie în "Groapă" ar putea s-o antreneze pe Dinamo în retur » Prima reacţie

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 13 decembrie 2014

Ionel Dănciulescu va sta pe bancă la meciul din Cupa Ligii cu U Cluj, care e azi liveTEXT pe GSP.Ro de la ora 20:00, însă sînt mari şanse ca din retur Dinamo să aibă un alt antrenor. 
Pe lista "cîinilor" erau deja Claudiu Niculescu, Dan Alexa şi Mihai Teja, iar recent a intrat şi Adrian Mihalcea (38 de ani), fostul jucător al "cîinilor".

Şefii clubului iau în calcul doar antrenor tineri, care să fi avut o legătură cu Dinamo în trecut, iar Adi Mihalcea a jucat în două rînduri la Dinamo. Prima dată în perioada 1996-2001, cînd a strîns 164 de meciuri şi a marcat 68 de goluri.

După ce a trecut pe la Genoa şi Hellas Verona, Mihalcea a revenit în "haită" şi a mai jucat în sezonul 2004-2005, iar apoi a plecat la Chunnam Dragons.

I-a mers bine la Slobozia
Fostul internaţional român a antrenat-o pînă acum doar pe Unirea Slobozia, unde este din 2013. Mihalcea a făcut o figură frumoasă la gruparea ialomiţeană, unde ar fi putut să promoveze, însă echipa nu şi-ar fi permis, motiv pentru care nu şi-a depus licenţa.

În cele 4 meciuri cu Rapid din Liga a 2-a, Adrian Mihalcea nu a pierdut nici unul. A cîştigat două, cu 1-0, şi a remizat de două ori, 1-1 şi 2-2.

Adrian Mihalcea a cîştigat eventul cu Dinamo în 2000, iar în 2001 şi 2005 a mai cîştigat alte două Cupe ale României.

"Dinamo rămîne Dinamo în sufletul meu! Dar deocamdată nu pot spune mai mult pentru că nu m-a căutat nimeni", a spus antrenorul pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.