Europa League

Lipsiţi de fair-play! Declaraţii răutăcioase ale danezilor după calificarea în dauna Stelei » Chiar şi Dinamo Kiev a fost luată peste picior :D

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 decembrie 2014

Aalborg s-a calificat cu ceva noroc în şaisprezecimile Europa League, însă chiar dacă au suferit două înfrîngeri ruşinoase, 0-6 cu Steaua şi 0-2 cu Rio Ave, danezii nu vorbesc deloc frumos despre adversarii din grupă. 

Deşi chiar şi ucrainenii consideră că Aalborg nu merita să treacă mai departe, jucătorii campioanei Danemarcei speră la nişte adversari mai "interesanţi" în turul următor.

"Cred că am fost destul în Europa de Est, aşa că sper să dăm peste un adversar de o certă valoare. Feyenoord cred că ar fi excelent. Asta dacă nu putem la socoteală echipele din Est, că am fost pe acolo suficient de mult", a spus Kenneth Emil Petersen după meciul de la Vila do Conde.

Rasmus Wurtz e ceva mai echilibrat şi recunoaşte că fără ajutorul lui Dinamo Kiev, Aalborg ar fi rămas acasă: "Sînt dezamăgit de rezultatul cu Rio Ave. E genul de meci pe care nu îl poţi explica. Să fim serioşi, nu e doar meritul lui Dinamo Kiev că ne-am calificat, dar a fost nevoie şi de ceva ajutor din partea lor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.