Liga 1

Revenire în timp! Sezon de coşmar pentru Rapid » 7 recorduri negative doborîte de giuleşteni printre care o contraperformanţă unică în istoria clubului

Articol de Liviu Manolache  —  Sunday, 14 December 2014

Rapid traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului, care în acest an a spart multe recorduri negative. GSP.RO îţi prezintă 7 dintre ele:

- Cel mai slab parcurs în primele 17 etape din istoria Rapidului! Vechiul record s-a înregistrat în 1951, atunci cînd giuleştenii contabilizaseră 3 victorii şi 4 rezultate de egalitate!

- Pentru prima dată Rapid a bifat numai două victorii în primele 17 runde!

- 10 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 pe durata unui campionat, record negativ în istoria clubului!

- Contraperformanţă unică în cei 91 de ani de existenţă: Rapidul are 12 meciuri din primele 17 fără gol marcat!

- Un singur gol marcat în repriza a doua în 17 etape, fapt nemaîntîlnit din 1932 pînă în prezent!

- Marian Rada este cel mai slab antrenor din istoria Rapidului pe prima scenă după procentajul realizat de un tehnician într-un mandat cu cel puţin 5 jocuri. Acesta a strîns 3 remize în 8 jocuri, avînd astfel un procentaj de 12,5%.

- Doar 3000 spectatori/meci este media Rapidului în cele 9 partide disputate în campionat acasă în 2014/15, asta deşi prin Giuleşti au trecut şi celelalte două mari rivale bucureştene. În momentul de faţă, este cea mai mică medie înregistrată în istoria Rapidului pe teren propriu. Pentur o comparaţie, în 1951, până în anii '80, Rapid a avut multe sezoane cu o medie de peste 20.000 spectatori/meci, iar în anii 80, foarte rar media a scăzut sub 15.000 spectatori!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.