Liga 1

"Magicianul" de Onoare! » Lucian Sînmărtean va primi cea mai înaltă distincţie a judeţului în care s-a născut

Lucian a jucat la Bistrița în două rînduri, 1998-2003 și 2009

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe 19 decembrie, într-o gală festivă care va avea loc la Bistriţa, Lucian Sînmărtean va primi cea mai înaltă distincţie a judeţului în care s-a născut.

Evoluţiile bune din ultima perioadă în tricoul Stelei, dar şi al echipei naţionale, i-au făcut pe oficialii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud să-i confere lui Lucian Sînmărtean titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului!

Gala de decernare va avea loc după şedinţa de pe 14 decembrie şi se va face într-un cadru festiv cinci zile mai tîrziu, de la ora 12:00. Sînmărtean a fost propus de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, "pentru meritele deosebite în promovarea fotbalului românesc pe plan naţional şi european".

Alături de mijlocaşul de 34 de ani vor mai fi premiate alte 13 persoane, printre care un general de brigadă, un artist plastic şi mai mulţi profesori universitari.

"Am încercat şi vom încerca să acordăm aceste titluri unor personalităţi care au adus anumită plusvaloare judeţului, care sînt recunoscute de către comunitate şi care merită din plin această destincţie", a declarat preşedintele CJ, Radu Moldovan.

Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat deja că persoanele care vor primi titlul de Cetăţean de Onoare nu vor primi şi recompense în bani sau alte bunuri materiale de valoare.

De ce drepturi va beneficia Sînmărtean
» de a lua cuvîntul în cadrul şedinţelor Consiliului Judeţean, la dezbaterile materialelor care privesc comunitatea
» de a participa la toate manifestările desfăşurate sub patronajul Consiliului Judeţean
» accesul gratuit în cadrul Complexului Muzeal
» accesul gratuit la spectacolele organizate de Centrul Judeţean pentru Cultură

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.