Liga 1

Pedeapsa patronului » Emoţii mari trăite de jucătorii unei echipe din Liga 1: "Credeam că nu mă voi mai întoarce niciodată acasă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 decembrie 2014

Alfons Groenendijk, directorul tehnic al celor de la U Cluj a venit la echipă în această vară, alături de George Ogăraru, şi a vorbit despre experienţa în România.

"Dezamăgit de jocul echipei, patronul Florian Walter a decis ca  deplasarea la meciul cu Astra să se facă cu autobuzul şi nu cu avionul, ca de fiecare dată.

A fost un drum de aproape 500 de kilometri, cu un trafic groaznic. Am trecut printre zone incredibile de iarnă, cu 30 km/h pe munte şi cu foarte multe prăpastii. Credeam că nu mă voi mai întoarce niciodată acasă, în Leiderdorp. A fost o adevărată aventură. O cursă de asta cu autobuzul te face să vrei repede viza înapoi spre Olanda.

E destul de bine la U Cluj. Sînt întîrzieri la salarii, dar mă bucur de această aventură. Echipa este pe drumul cel bun. E frumos să facem lucruri bune cu resurse puţine", a declarat Groenendijk pentru o publicaţie din Olanda, citată de site-ul stiridesport.ro

 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.