Liga 1

Condiţia pe care Daniel Stanciu o pune pentru a veni la Dinamo: "Toată puterea va fi la mine! Doar pe el îl vreau antrenor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 December 2014

Daniel Stanciu este aproape de a fi numit în conducerea lui Dinamo, iar oficialul doreşte ca Mihai Teja să fie numit antrenor al echipei.

"Una dintre condiţiile puse de mine a fost numirea lui Mihai Teja ca antrenor. El este prima şi singura mea opţiune. Cu el vreau să colaborez pentru că îl cunosc foarte bine şi ştiu că are un nivel de pregătire ridicat. Imi place cum gîndeşte, ce filosofie are şi cum vrea să construiască echipa.

Sînt negocieri între mine şi cei de la Dinamo. În următoarele zile voi lua o decizie importantă pentru toată lumea. Există un interes din partea domnului Negoiţă şi mă onorează propunerea. Mai avem anumite lucruri de pus la punct. Voi veni cu un plus la echipă şi sînt sigur că putem face treabă bună

Va exista o creştere a bugetului. În doi ani şi jumătate vrem să cîştigăm titlulDin punct de vedere sportiv, toată puterea va fi la mine. Eu voi conduce.

Ştiu că domnul Negoiţă vrea să o aducă pe Dinamo în fruntea clasamentului şi trebuie să avem o strategie bună. Trebuie o echipă care să producă rezultate şi să producă şi bani. Există un proiect şi vor fi foarte multe schimbări. Încercăm să aducem jucători buni. Voi încerca să promovez tineri, care să joace alături de jucători cu experienţă.", a declarat Daniel Stanciu la Fanatik Show.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.