Stranieri

Laurenţiu Reghecampf în corzi » Un penalty neacordat, om eliminat, Al Hilal învinsă: 0-1 cu Al Nasr

Reghecampf a ratat sîmbătă ocazia de a se apropia de lider

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul român a refuzat să meargă la conferinţa de presă, în semn de protest, iar secunzii lui s-au luat de arbitrul ceh Kovarik.

Antrenorii români au viaţă grea în Arabia Saudită. După Victor Piţurcă, a cărui echipă, Al Ittihad, a fost învinsă vineri de Al Shabab (0-1), sîmbătă a încasat-o şi Laurenţiu Reghecampf. Al Hilal a pierdut derby-ul din deplasare cu Al Nasr, 0-1, la capătul unei partide cu mulţi nervi.

La 0-0, fundaşul lui Al Hilal, Al Zoari, a fost cosit în careul advers. Penalty clar, dar arbitrul ceh Lubor Kovarik nici n-a clipit, spre disperarea lui Reghe. Din victimă, Al Zoari a devenit ulterior agresor. În propriul careu! "Roşu" direct, penalty pentru Al Nasr, 1-0 (68).

Trei minute mai tîrziu, Kovarik a restabilit egalitatea pe teren, eliminînd un jucător şi de la gazde, Husain. Însă oaspeţilor, la care Pintilii a fost integralist, nu le-a ajutat. La final, secunzii Ţermure şi Tene s-au luat de arbitrul ceh, iar Reghecampf, în semn de protest, a refuzat să mai meargă la conferinţa de presă.

Piţi: "Avem ghinion"
Fără victorie de cînd a preluat-o pe Al Ittihad (4 eşecuri, o remiză), Victor Piţurcă a găsit explicaţia pentru nereuşitele echipei. "Dominăm, avem ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă. Este vorba şi de ghinion", a spus tehnicianul român. Înaintea sosirii lui, Al Ittihad cîştigase 7 partide din 7!

4 e locul pe care-l ocupă Al Hilal în clasament, 23 de puncte în 11 etape, 8 mai puţin decît liderul Al Nasr, care are un meci în plus disputat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.