Stranieri

Cadou de Crăciun pentru Cosmin Olăroiu: încă 5 milioane de euro pe an! În 24 de ore va fi selecţioner

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 decembrie 2014

Răzvan Burleanu nu a reuşit să îl aducă selecţioner pe Cosmin Olăroiu după plecarea lui Victor Piţurcă, însă arabii au făcut-o. Antrenorul de 45 de ani este de azi noul selecţioner al Arabiei Saudite. 

Presa arabă susţine că antrenorul care în prezent pregăteşte Al Ahli urmează să semneze un contract pe un an cu Federaţia de la Riad, iar Olăroiu va avea un salariu de 5 milioane de euro.

Directorul executiv al lui Al Ahli, şeicul Ahmed Al Khalifa, a confirmat tratativele, însă recunoaşte că este vorba doar despre un interimat:

"E adevărat! Am primit ieri o cerere oficială din partea Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită pentru a-l ceda pe Cosmin pentru o lună. Vom studia, iar o decizie oficială va fi anunţată în cel mult 24 de ore", a spus acesta.

Olăroiu l-ar înlocui pe Lopez Caro, fostul antrenor al celor de la FC Vaslui, care tocmai a pierdut finala Cupei Golfului, 1-2 cu Qatar. Antrenorul va avea prima acţiune în perioada 20 ianuarie - 20 februarie 2015, cînd va participa la Cupa Asiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.