Liga 1

Steaua vinde tot! Unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Laurenţiu Reghecampf a fost propus în Serie A: "Poate-i fac o surpriză"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 decembrie 2014

Iasmin Latovlevici era în urmă cu un an fundaşul stînga de bază al Stelei şi o posibilă soluţie pentru echipa naţională. 

Jucătorul însă a pierdut locul de titular în favoarea lui Lucian Filip şi a început să se gîndească la o plecare.

Dorit în trecut de Dinamo Zagreb, jucătorul a fost nemulţumit că Steaua nu s-a înţeles cu echipa croată în privinţa sumei de transfer, însă acum ar putea ajunge în Serie A, unde a fost propus de impresarul său, Florin Iacob.

"Categoric, dacă e o ofertă care să mulţumească clubul şi pe el, ar fi preferabil să plece. Dacă nu, îşi continuă contractul pînă în vară la Steaua. Deocamdată nu s-a propus prelungirea, dar din câte am înţeles vor fi discuţii şi cu el.

A fost interes clar din partea celor de la Dinamo Zagreb. Cluburile au discutat între ele. Nu ştiu cît au cerut cei de la Steaua. Nu i-a convenit lui Iasmin că a picat transferul, dar a trecut peste.

A avut un sfîrşit de sezon slab, poate cel mai slab din cariera lui. Eu ştiu de două echipe din Italia, din Serie A, care vor fundaş stînga şi l-am propus.

Şi dacă-i interesează, i-am îndemnat să se adreseze clubului. Poate-i fac o surpriză, cum i-am făcut cînd a venit la Steaua. Atunci a venit din postura de rezervă a lui Sepsi, la Timişoara", a spus Florin Iacob la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.