Liga 1

După un tur în care s-a văzut tot mai puţin la televizor, Liga 1 suportă consecinţele: "Campionatul se poate opri din retur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 decembrie 2014

Liga 1 nu s-a văzut în acest tur în toate casele românilor, singurele posturi de televiziune care au avut dreptul transmiterii partidelor din campionatul românesc fiind Look TV, Look Plus şi Dolcesport.
Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, trage un semnal de alarmă şi anunţă că Liga 1 ar putea să fie în pericol dacă nu se primesc banii pe drepturile de televizare. Majoritatea echipelor fiind dependente de aceşti bani.

"Dacă nu vin banii din drepturile TV campionatul se opreşte din retur! Nu sîntem dependenţi 100% de aceşti bani. Avem buget de salarii de 60.000 de euro pe lună, deci putem să ne acoperim salariile.

Am ştiut să ne facem bugetul la începutul anului. Eu sper să nu fie probleme cu drepturile, pentru că se vorbeşte că ar fi probleme foarte mari. La alte cluburi aceşti bani nu ajung nici măcar să-şi acopere datoriile", a spus Florin Prunea la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Tolontan, despre criza drepturilor tv: Paszkany are 6 milioane şi oftează după încă 10

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.