Liga 1

UPDATE Ce cluburi profită de situaţia Petrolului » Al doilea jucător al "găzarilor" care poate părăsi formaţia ploieşteană

Articol de Beno David  —  miercuri, 17 decembrie 2014

Toto Tamuz, atacantul şi golgheterul Petrolului, este curtat intens de clubul israelian Hapoel Beer-Sheva la care joaca Ovidiu Hoban, fostul "găzar" devenind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei!

UPDATE / A doua echipă care a intrat în lupta pentru semnătura lui Toto Tamuz este Maccabi Haifa, formaţie ce are un antrenor nou. Tehnicianul Aleksandar Stanojevici a transmis că-l doreşte pe atacant doar dacă va veni liber de contract. Echipa israeliană este dispusă să-i ofere nigerianului un salariu de 400.000 de euro pe an.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Conducătorii clubului din Beer-Sheeva au anunţat în această dimineaţă pe siteul de ştiri one.co.il că sînt dispuşi să-i ofere atacantului un contract foarte atractiv, mai bun decît la Petrolul, cu speranţa că jucătorul va veni din postura de jucător liber, avînd în vedere problemele financiare pe care le au ploieştenii.

Beer-Sheva se află pe locul 3 în clasament, cu 25 de puncte, la două lungimi în spatele lui Maccabi Tel Aviv, iar lider este Kiryat Shmona, cu 29 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.