Liga 1

Colaps complet la Petrolul? Situaţia a patru nume grele e pe muchie de cuţit!

Lucian Sinmartean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 decembrie 2014

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi scrie pe larg despre problemele financiare grave prin care trece Petrolul Ploieşti. Articolul poate fi citit şi pe plaforma Gazeta Digitală.

Gazeta detaliază situaţia a patru nume grele, care e pe muchie de cuţit:

- Alcenat. Haitianul şi-a exprimat ferm dorinţa de a părăsi Petrolul, nutrind un salariu superior şi la o formaţie cu pretenţii mai mari. Şi-a anunţat deja impresarul să discute transferul. Are variante în discuţie în Turcia, Spania şi Rusia. Contra l-ar dori la Getafe, iar Gâlcă la Steaua! E aproape imposibil să mai fie păstrat.

- Teixeira. Ar fi dorit de CSU Craiova, numai că oltenii se codesc să-i suporte salariul la nivelul de la Petrolul, circa 120.000 de euro. Portughezul de 34 de ani ar fi tentat să încerce o nouă experienţă în zona arabă, ploieştenii ar cere minimum 500.000 de euro ca să-l elibereze acum.

- Mustivar. Unul dintre cei mai vechi componenţi ai lotului, ar fi fost oricum pe lista despărţirilor, independent de situaţia delicată din prezent a clubului. Şi el a anunţat că ar prefera să se mute de la Ploieşti, iar impresarul i-ar fi propus deja o variantă în zona arabă.

- Pecanha. Portarul nu duce nici el lipsă de variante. "Are o propunere din Liga 1 şi încă una din Rusia", pretinde un apropiat al brazilianului. E însă unul dintre fotbaliştii pe care Petrolul ar fi dispus să facă un efort pentru a-l păstra chiar şi în condiţiile actuale.

Nu rata Gazeta de astăzi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.