Volei

Scandal cu iz urît la Dej » Ugljesa Ilici susţine că i s-a cerut să facă blat cu Dinamo

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sîrbul Ugljesa Ilici de la Unirea Dej a acuzat faptul că i s-a cerut să se dea la o parte din cauza problemelor financiare la meciul cu Dinamo Bucureşti din Challenge Cup


În timp ce campioana CVM Tomis face istorie în Liga Campionilor, iar SCM Universitatea Craiova a avansat în sferturile de finală ale Cupei CEV, Unirea Dej a pus o pată neagră asupra voleiului românesc. Meciul-retur dintre ardeleni şi Dinamo Bucureşti, din cadrul "şaisprezecimilor" Challenge Cup, disputat marţi seară, s-a transformat într-un scandal la nivel internaţional. Învinsă cu 3-0 în prima manşă, Unirea a cîştigat la acelaşi scor manşa secundă, dar a cedat fără drept de apel în setul de aur.

Sîrbul Ugljesa Ilici, component al echipei din Dej a scris pe Facebook la cîteva minute după încheierea meciului că Marius Dascălu, căpitanul echipei, i-a spus înainte de setul de aur că trebuie să piardă meciul pentru că nu există bani pentru a suporta o calificare mai departe şi că dacă se întîmplă să se califice nu vor primi salariul pentru luna ianurie. Sîrbul era extrem de indignat, dar a doua zi a şters mesajul şi a spus că nu a înţeles foarte bine ce i s-a cerut. "În ziua meciului a avut loc o şedinţă între domnul primar şi domnul Tarţa, vicepreşedintele clubului. Nu se ştie exact cum va fi viitorul acestei echipe. Noi am început meciul cu intenţia de a juca şi de a ne califica. Am cîştigat cu 3-0 şi înainte de setul de aur am primit informaţia că nu mai avem susţinere financiară pentru a continua competiţia. Vă daţi seama că asta ne-a afectat şi nu ne-am mai putut concentra. Dar nu am cerut nimănui să piardă jocul. Eu doar am tradus ce ni s-a transmis. Probabil că unii nu au înţeles exact situaţia", a spus Dascălu pentru site-ul blocout.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.