Box

Lucian Bute a dezvăluit care a fost factorul ce a dus la accidentarea sa: "Nu mai era ca la Montreal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 December 2014

Lucian Bute a povestit cum a simţit momentul accidentări de dinaintea meciului cu Roberto Bolonti, care era programat la 6 decembrie. 

"Mă simţeam bine cînd mă antrenam cu Pacquiao, totul era perfect, dar la un antrenament am simţit o ruptură şi n-am mai putut continua. A doua zi n-am mai putut să mă ridic din pat.

Am sunat doctorul şi mi-a recomandat repaus total. Din păcate a trebuit să ies din acel meci care a avut loc pe 6 decembrie. Îmi pare rău, dar în momentul acela am zis că mai importantă e sănătatea mea. Nu puteam să mă urc în ring dacă nu eram 100%, a spus Bute la televiziunea sportro.

Lucian a povestit că unul dintre motivele accidentării sale poate fi chiar şi clima din Filipine, care nu i-a dat pace în cele 6 săptămîni în care s-a antrenat sub comanda lui Freddie Roach.

"Am schimbat atît antrenorul, preparatorul fizic, cît şi nutriţia. Slăbeam cîte trei kilograme, ajunsesem să mă dezhidratez din cauza climei şi a antrenamentelor. Alimentaţia nu mai era cea cu care eram eu obişnuit la Montreal", a mai adăugat pugilistul român.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.