Stranieri

Paradox Maxim! Managerul lui Stuttgart insistă să-l vîndă pe Alexandru Maxim, dar presa susţine că ar fi o mare greşeală

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi Alex a fost MVP-ul jocului cu Hamburg, Held se gîndeşte mai departe la transferul lui. ”În forma actuală, VfB nu-şi poate permite să renunţe la român”, scrie tabloidul Bild


Maxim a ajuns un subiect de controversă la Stuttgart, după prestaţia foarte bună din meciul de la Hamburg (1-0). Tabloidul Bild dezbate paradoxul generat de mijlocaşul român pe care managerul "Held se gîndeşte mai departe să-l vîndă", deşi directorul sportiv a dezminţit despărţirea în iarnă!

"Nici nu ne gîndim că Alex ar putea pleca în ianuarie. Avem lucruri mai importante de rezolvat", a declarat Jochen Schneider. Ziariştii nemţi susţin că transferul lui ar fi o mare eroare: "În forma în care se află, Maxim este un fotbalist la care VfB pur şi simplu nu şi-ar putea permite să renunţe".

Totuşi, reacţia antrenorului Stevens după meci alimentează intenţiile lui Held. "Ştiu că Alex poate mai mult. Trebuie să fie mai inteligent tactic în anumite situaţii". Iar mijlocaşul întreţine suspansul: "Şi eu sînt surprins c-am jucat. Nu a fost cea mai bună perioadă a mea, am stat mai mult rezervă şi mi-e greu să rămîn concentrat. Urmează meciul cu Paderborn şi apoi... vacanţa de Sărbători".


"Maxim are o serie de calităţi pe care puţini jucători le au la Stuttgart şi a fost implicat în aproape fiecare acţiune ofensivă a echipei sale"
Bild, tabloid german


7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Maxim, transferat în ianuarie 2013 cu 1,5 milioane de la Pandurii


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.