Liga 1

Un fost jucător al CFR-ului iese la atac: "Nu-i depunctează nimeni! Mereu îi ajută comisiile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 decembrie 2014

CFR Cluj are datorii mari către mai mulţi jucători importanţi, iar unul dintre aceştia este Vasile Maftei.

Fundaşul e convins că fosta campioană a României nu va fi depunctată, chiar dacă nu plăteşte pînă la 24 decembrie aproximativ 250.000 de euro, atît cît însumează datoriile către foşti jucători.

"Datoriile CFR-ului faţă de mine sînt 6 luni din contract, din ianuarie până în iunie. Am depus memoriu la sfârşitul lunii iunie şi nici măcar acum nu am reuşit să îmi primesc drepturile salariale care mi se cuvin. Datoriile însumează aproape 100.000 de euro.

Pînă acum, comisiile i-au ajutat, au obţinut termene peste termene. E ceva de neînchipuit ce se poate întîmpla. Eu n-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva. Am vorbit şi cu avocatul şi-a spus că nu a mai întîlnit aşa ceva până acum.

Nu o să-i depuncteze. O să mai obţină un termen şi tot aşa. Cu siguranţă o să îi ajute, pentru că n-au nici un interes să ajute jucătorii. Ei nu se gîndesc decît la binele clubului CFR.

Judecă, nu ştiu, după priorităţi. Interesul nu e să depuncteze CFR-ul sau alte echipe aflate în aceeaşi situaţie", a declarat Maftei pentru Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.