Liga 1

Sechestraţi » Singurul semn pozitiv la Petrolul: salariile sînt plătite la zi!

La Mioveni, Niculescu are un salariu de 2.000 de euro lunar. La Ploiești ar încasa dublu

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Lupii” sînt blocaţi de încarcerarea preventivă a lui Capră. Niculescu aşteaptă luni rezolvarea situaţiei, ca să preia echipa. Cantonamentele de iarnă sînt în pericol.

Nori negri s-au strîns la Ploieşti, iar la Petrolul planează incertitudinea în ceea ce priveşte viitorul apropiat al galben-albaştrilor. Situaţia tinde să devină dramatică, totul depinzînd de ziua de luni, 22 decembrie.

Gazeta Sporturilor vă prezintă detaliile ce dau fiori echipei de pe locul 3 în Liga 1:
1. Luni se va şti exact care va fi soarta patronului Dan Capră şi a directorului general Marius Bucuroiu, arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Doar ei doi au drept de semnătură la Petrolul, de aceea totul este blocat.

2. Claudiu Niculescu (CS Mioveni), 38 de ani, a fost convins să preia formaţia, însă se aşteaptă verdictul de la începutul săptămînii.

3. Mai mulţi jucători străini au ameninţat că s-ar putea să nu se mai prezinte la reunirea de la începutul lunii ianuarie.

4. Cantonamentele din Antalya sînt în aer. Ştiind problemele grupării, impresarii care au rezolvat deplasările au cerut de acum plata sejururilor, în jur de 100.000 de euro, pentru a fi siguri că nu rămîn în pagubă. Ploieştenii au solicitat, ca şi alte cluburi, să achite suma abia în luna aprilie, agenţii nu vor asta.

5. Lovitură grea: Petrolul a contestat executarea silită din partea ANAF, dar memoriul clubului a fost respins. Astfel că au rămas în vigoare datoriile de 500.000 de euro făcute de grupare îainte de a fi preluată de Dan Capră.

Prahovenii au voie să plătească salariile - achitate integral, la zi, în ciuda problemelor financiare! -, dar orice ban ce intră în club merge la stat pînă la plătirea sumei respective.

15 milioane de euro este valoarea evaziunii fiscale pentru care Dan Capră şi Marius Bucuroiu au fost arestaţi preventiv

5 milioane de euro era cuantumul bugetului alocat pentru acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.