Tenis

Simona Halep, printre jucătorii anului 2014: "O sportivă incredibilă, o femeie din timpurile actuale"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 December 2014

Site-ul de specialitate tennisnow.com a notat, într-un material intitulat "Jucătorii care ne-au inspirat în 2014", că Simona Halep a impresionat în acest an prin tehnica perfectă de care dispune.

"După ce o vezi pe prima jucătoare a României, poţi spune repede că Simona Halep este o femeie din timpurile actuale. Există o claritate în jocul ei de picioare, o maşinărie care loveşte consistent, are o inteligenţă în selecţia loviturilor. Deşi este o sportivă incredibilă, se poate spune că munca şi disciplina stau la baza fiecărei mişcări.

În jocul ei sînt elemente de sacrificiu şi se poate vedea că a suferit pentru a deveni ceea ce este astăzi - o jucătoare de pe linia de fund rar întîlnită, cu o inteligenţă extrem de ridicată în tenis. Deşi nu a fost înzestrată cu o înălţime mai mare sau cu o forţă mai mare, Halep urcă în ierarhia WTA treaptă cu treaptă. Este o creştere alimentată de determinare şi de dorinţa de a scoate maximum din potenţialul ei de atlet", a notat tennisnow.com în descrierea făcută Simonei Halep.            

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.