Liga 1

FOTO Spectacol la Dej » Paul Papp şi Claudiu Keşeru au oferit un adevărat recital pentru a ajuta financiar mai mulţi copii

Articol de Justin Gafiuc, Raed Krishan (foto)  —  vineri, 19 decembrie 2014

Paul Papp şi Claudiu Keşeru au organizat un meci caritabil la Dej, pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi. Toţi banii strînşi urmînd să fie donaţi unei fundaţii.

Evenimentul a avut loc vineri, în Sala Sporturilor din Dej, iar preţul unui bilet era de 30 de lei, pentru adulţi şi de 15 lei pentru copii. Alături de cei doi stelişti au mai evoluat Raul Costin (U Cluj), Bogdan Mitrea (Viitorul), Andrei Cordoş (Dinamo), Paul Anton (Pandurii), Sergiu Buş (ŢSKA Sofia), Nicuşor Stanciu (Steaua), Ovidiu Fărcaş (fost antrenor la Unirea Dej), Leo Grozavu (antrenor FC Botoşani), Dan Bucşa (U Cluj), George Florescu (Astra), Gabriel Vaşvari (FC Botoşani), Adrian Popa (Steaua), Silviu Bălace (Poli Timişoara), Călin Sabo (Someşul Căşeiu), Costel Badan (fost portar la Oţelul Galaţi).

Pînă la pauză, echipa lui Keşeru conducea cu 8-1, golgeterul echipei din Ghencea marcînd de 6 ori, la fel ca în meciul din Liga 1 cu Pandurii, scor 6-0. Înainte de startul reprizei secunde a avut loc o licitaţie pentru o minge cu autografele jucătorilor, care a fost vîndută cu 800 de lei. Partida s-a terminat la egalitate, scor 10-10.

Banii adunaţi vor fi folosiţi în proiectul "Toţi copiii azi zîmbesc" al Fundaţiei Someş, prin care un număr important de copii vor fi susţinuţi financiar pentru a nu abandona şcoala.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.